Søg

Fire km omfartsvej til trafikanterne

I dag erklærede transport - og bygningsminister Hans Christian Schmidt fire km af Næstved Nordlig Omfartsvej åben for trafik.
25. november 2015

Åbning_næstved.jpg

​Ud over transport – og bygningsminister Hans Christian Schmidt, borgmester Carsten Rasmussen, repræsentanter fra Vejdirektoratet og kommunen deltog omkring 350 borgere til åbningsfesten, der var arrangeret på selve omfartsvejen ved Ringstedgade, og de var dermed med til at markere den festlige begivenhed.
 
Selvom vejrguderne ikke helt var med Vejdirektoratet, var der højt humør blandt de fremmødte. Der var en god dialog om projektet, mens der blev nydt en kop kaffe eller en hotdog. Og de mindste gæster var meget aktive på hoppeborgen.
 
Åbningen sker, godt et år før hele omfartsvejen skal stå færdig. Dermed får bilisterne og borgerne i Næstved en forsmag på, hvilken betydning hele omfartsvejen vil få for dem.    
 
”Omfartsvejen betyder, at den tunge trafik rykker ud af Næstved by. Det giver børn og voksne en tryggere færden i byen. Og miljøet bliver også markant forbedret i byrummet. De tusindvis af daglige trafikanter, der kører på omfartsvejen, vil samtidig spare nogle minutter i forhold til at køre igennem byen,” sagde transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt.  

Åbning_næstved2.jpg

Også Næstveds borgmester Carsten Rasmussen glædede sig på byens og borgernes vegne. 
 
”Jeg ser frem til den dag, hvor hele ringen rundt om Næstved er sluttet. Og i dag rykker vi et skridt tættere på den dag med åbningen af disse fire km nordlig omfartsvej,” sagde Carsten Rasmussen. 

Oprettet
25-11-2015.
Senest opdateret
25-11-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index