Søg
Pressemeddelelse

Åben Byggeplads på Silkeborgmotorvejen lørdag den 20. juni

Igen i år inviterer Vejdirektoratet alle interesserede om på den spændende side af byggepladshegnet på Silkeborgmotorvejen. Alle er velkomne lørdag den 20. juni mellem klokken 12.00 og 15.00.
21. maj 2015

​Stedet bliver det samme som sidste år - nemlig i den nedgravede del af motorvejen mellem Dyrehaven og Gødvad Bakke.

Det bliver Vejdirektoratets informationscenter på Nørreskov Bakke 2A, som arrangementet centrerer sig omkring. Selve byggepladsen på omkring en kilometers længde ud for informationscenteret vil være åben for alle.

Fokus på et spændende arbejde med at bygge veje
Det nærmere program for dagen løfter Vejdirektoratet sløret for på et senere tidspunkt, men projektchef Carsten Sandgaard lover, at der er planlagt en meget interessant dag:

"Vi fortæller som altid om vejprojektet, og hvordan motorvejen bliver til, men sammen med entreprenører, rådgivere og uddannelserne, fortæller vi i år endnu mere om, hvilke spændende ting, du kan arbejde med, når der skal bygges en motorvej," siger Carsten Sandgaard og fortsætter:

"Vi vil meget gerne gøre unge mennesker interesserede vejbyggeri. Og hvorfor ikke benytte chancen, når vi nu har et stort motorvejsbyggeri midt i Silkeborg?"

Der vil også være andre sjove oplevelser på dagen, fortæller han:
"Uden at afsløre for meget, kan jeg godt love, at der bliver nogle interessante aktiviteter for barnlige sjæle."Lørdag skal lokke endnu flere til
I år ligger arrangementet på en lørdag mod en hverdagseftermiddag sidste år. Carsten Sandgaard håber, at mange vil benytte fridagen til at komme forbi byggepladsen:

"Vi havde omkring 600 motorvejsinteresserede gæster sidste år, og det var vi glade for. Men vi vil gerne have at mange flere kommer forbi i år," siger han.

I forbindelse med arrangementet holder motorvejsprojektets informationscenter på Nørreskov Bakke åbent. Til gengæld vil der ikke være lørdagsåbent i informationscenteret som ellers planlagt lørdag d. 13. juni.

Du må kun besøge byggepladsen den 20. juni
Vejdirektoratet oplever forsat en stor interesse for byggeriet, og rigtig mange henvender sig om besøg og rundvisninger, fortæller Carsten Sandgaard.

"For at komme interessen i møde, har vi gennem hele projektets levetid været meget åbne omkring byggeriet. Vi har lavet vores populære informationscenter, og Åben Byggeplads er endnu et element i den åbenhed, vi gerne vil signalere. Vi vil rigtig gerne komme borgerne i byen i møde og fortælle om, hvad vejen betyder for dem. Det tror vi på er vigtigt."

Carsten Sandgaard vil dog minde om, at der alle andre dage ikke er adgang til byggepladsen.

"Normalt er der adgang forbudt, men den 20. juni er du meget velkommen, men kun den dag og kun på byggepladsen mellem Gødvad Bakke og Dyrehaven."

Billedtekst:
Landinspektør Jeanne Mikkelsen fotæller interesserede gæster om motorvejen ved sidste års Åben Byggeplads. Du kan møde Jeanne og mange andre medarbejdere fra Vejdirektoratet den 20. juni.
Hent billedet her.

Arrangementet foregår midt i motorvejen inde i SIlkeborg i den nedgravede del af projektet.
Hent et luftfoto her.

Yderligere oplysninger:
Projektchef Carsten Sandgaard, tlf. 4038 2438, email: cac@vd.dk
Kommunikationskonsulent Bjørn Kock Sørensen tlf. 7244 2316, email: bjks@vd.dk

Oprettet
21-05-2015.
Senest opdateret
02-06-2015.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index