Søg
Pressemeddelelse

Klar til støbning af bro

På trods af vintervejret arbejder Vejdirektoratets entreprenører ufortrødent med at bygge Skovvejen om til motorvej.
12. december 2012
​Inden længe går de i gang med at støbe den anden af to nye broer, der skal føre Roskildevej over Skovvejen.

De seneste par måneder har de bygget en støbeform (også kaldet forskalling), og nu mangler så selve støbningen, hvor der hældes beton i formen. Projektleder Jette Buch-Hansen fortæller, at det ventes at ske den 18. december.

”Støbningen af broen er endnu en milepæl i vores arbejde med at få skabt en ny motorvejsstrækning på Skovvejen.  Når broen er støbt kan vi komme i gang med at forbinde den til Roskildevej og gøre den klar til brug for bilisterne,” siger Jette Buch-Hansen.

Hun forventer, at de første bilister kan køre ud på den i april 2013. Indtil da må bilisterne nøjes med at bruge den første af de nye broer for at krydse Skovvejen.

Brobyggeriet er blot en af mange aktiviteter i krydsningen mellem Skovvejen og Roskildevej. Entreprenørerne bygger også på et helt nyt rampeanlæg med tilslutning til motorvejen. Dertil kommer at Hjortholmvej syd for Skovvejen har fået et nyt forløb. Rundkørslen Hjortholmvej/Skovvejen lukkes nemlig til foråret. Så skal bilisterne i stedet køre ad den ”nye” Hjortholmvej langs med Skovvejen i retning mod Holbækmotorvejen. Her kan de enten tilslutte sig motorvejen eller køre til den nyanlagte rundkørsel på Roskildevej.

”Vi er færdige med at lægge asfalt på den nye del af Hjortholmvej, og striberne lægger vi til foråret. Det er svært at sige præcis hvornår vi lukker op for trafik på vejen, men det vil ske samtidig med at rundkørslen Hjortholmvej/Skovvejen bliver lukket,” siger Jette Buch-Hansen.

Yderligere oplysninger
Projektleder Jette Buch-Hansen, tlf.: 72 44 36 47, email: skovvejen@vd.dk
 

 Gå til

 
Oprettet
12-12-2012.
Senest opdateret
12-12-2012.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index