Søg
Pressemeddelelse

Lillejuleaften bliver årets største rejsedag

Rigtigt mange danskere skal have pakket bilen og ud i juletrafikken for at komme til et andet sted i landet.

19. december 2011

​Julen nærmer sig med hastige skridt, og vi ser alle frem til juleferie med familiehygge, god mad og fantastiske gaver. Men inden da er der rigtig mange af os, der skal have pakket bilen og ud i juletrafikken for at komme til et andet sted i landet.

Da juleaften falder på en lørdag, er der for de fleste ingen fridage op til d. 24. december. Derfor bliver fredag d. 23. december uden tvivl årets største rejsedag. Vejdirektoratet forventer tæt trafik og trængsel over hele landet.

Vi anbefaler, at I kører hjemmefra tidligt på dagen og ellers om aftenen. Er dette ikke en mulighed, er det en god ide at indstille sig på forsinkelser – særligt på de i forvejen meget trafikerede strækninger.

I vores  juleprognose er der mere detaljeret information om juletrafikken og om de vejarbejder, der kan påvirke juletrafikken.

Langt de fleste vejarbejder er sat i bero i juleperioden, men nogle af de større vejarbejder er så omfattende, at restriktionerne for bilisterne ikke kan fjernes, og dermed kan disse også skabe forsinkelser for trafikanterne. Strækninger med vejarbejder er markeret med sort på kortet nedenfor.

Vejdirektoratets råd til trafikanterne: Tag af sted i god tid, kør forsigtigt, så I kommer nemt og sikkert frem til julehyggen. Sidst men ikke mindst kan I holde jer orienteret på www.vejdirektoratet.dk  

Vi ønsker alle en glædelig jul og god tur ud i det ganske land. 

Oprettet
09-02-2012.
Senest opdateret
02-05-2012.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index