Søg
Pressemeddelelse

Trafikinformation om E45-udbygningen direkte til dig

Vejdirektoratet har udviklet en ny service til dig, der ofte benytter E45 mellem Skanderborg S og Aarhus S, eller til dig, der bare gerne vil vide, hvad der foregår på vejen, så du nemt får beskeder om E45 direkte på din mobil.
17. januar 2018
​Du kan få aktuelle servicebeskeder på mobilen via appen Trafikinfo. Servicen er til dig, der har behov for at være opdateret om den aktuelle trafiksituation på vejene – på forhånd eller mens du er på farten – eller som bare gerne vil vide, hvad der sker på strækningen den kommende tid.  
 
”Strækningen mellem Skanderborg S og Aarhus S er en rigtig pendlerstrækning, og den er derfor hårdt belastet i myldretiden. I forbindelse med udbygningen af strækningen vil vi gerne informere trafikanterne om, hvad der kommer til at ske, så de har mulighed for at ændre adfærd i forhold til en aktuel hændelse eller en kommende aktivitet. Hvis vi fx lukker et spor i et givent tidsrum, kan vi sende en besked direkte til alle trafikanter, der har valgt at følge projektet. De kan så vælge at køre på et andet tidspunkt eller tage en anden rute,” siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet.  
 
Få besked via appen Trafikinfo 
I appen Trafikinfo finder du projektet under menupunktet ”Projekter”. Aktiver ”Følg” for at modtage information.

SamletfunktioniApp.jpg

​"Trafikanterne skal se den nye service som et supplement til den information, de ellers modtager. Det er både her-og-nu information til turen og information, man kan bruge til planlægning,” siger Robin Højen Madsen.  
 
Så nemt er det:
Brug QR koden nedenfor til at hente appen, så åbner appen på den side, hvor du kan vælge at følge projektet og få trafikinformation.  
 
Se en video, der viser hvordan du tilmelder dig projektet.
 
OBS: Har du allerede appen Trafikinfo, skal du opdatere den, før du kan følge projektet.  
 
 
Yderligere oplysninger 
Projektleder Robin Højen Madsen, Vejdirektoratet, tlf.: 7244 2276 
Kommunikationskonsulent Anne-Mette Nyhuus, Vejdirektoratet, tlf.: 7244 3078
 
Faktaboks om E45:
Vejdirektoratet skal udbygge Østjyske Motorvej mellem Skanderborg S og Aarhus S fra 4 til 6 spor. Udbygningen vil stå på indtil efteråret 2019.
 
Følg projektet - her kan du også finde QR koden til tilmelding, hvis du vil følge projektet og få information direkte på mobilen

QR_Udbygning_af_E45.jpg
Oprettet
17-01-2018.
Senest opdateret
17-01-2018.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index