Søg

Snoreklip i Dyrehaven. Familiefest hos Vejdirektoratet

Vejdirektoratets åbningsfest søndag den 11. september foregår to steder. Først er der hyggelig familiefest på pladsen ved Vejdirektoratets tilsynskontor. Bagefter klipper Kronprinsen snoren på motorvejen i Dyrehaven.
31. august 2016
Selve åbningsfesten, der markerer den færdige Silkeborgmotorvej, er et to-delt arrangement.

Første del af festen foregår søndag den 11. september mellem klokken 10.00 og 15.00 på Vejdiretoratets festplads ved kontoret på Nørreskov Bakke.

Selve snoreklippet foregår nede på selve motorvejen omkring en lille kilometer derfra.

Ser her for det samlede program.
Her kan du set et billede, der visualiserer geografien i arrangementet. Klik på billedet for stor version.

Pilen indikerer den rute som alle, der ønsker at overvære underholdning, taler og snoreklippet på motorvejen, skal gå når tiden for snoreklippet nærmer sig. Alle skal gå ad rampen ned til motorvejen langs stadion og boldbanerne og ud til Dyrehaven.

Snoreklippet sker efter planen omkring kl. 16.30. Men programmet i Dyrehaven begynder allerede omkring klokken 14.40. Se det samlede program via linket længere oppe.

Vedrørende trafik og parkering
Et så stort arrangement sætter pres på vejene omkring Vejdirektoratets kontor og motorvejen. Om søndagen har DGI nemlig også op i mod 6.000 cyklister nede på motorvejen til deres motionsarrangementer. Derfor er der meget trafik i byen, og der vil være spærrede veje i området. Det er ikke muligt at tage bilen helt hen til hverken snoreklippet eller festpladsen. Det er en god idé at cykle eller tage bussen. Der er lavet en plan for spærrede veje og trafik. Klik på linket herunder.

Vi lægger løbende flere informationer om Vejdirektoratets åbningsarrangement på forsiden af projektets hjemmeside under Nyheder.

Læs hvordan du skal forholde dig som trafikant her. 
 ​
​​​​
Oprettet
31-08-2016.
Senest opdateret
01-09-2016.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index