Søg

H.K.H Kronprinsen på besøg på Silkeborgmotorvejen

H.K.H Kronprins Frederik besøgte informationscentret på Silkeborgmotorvejen og førte an i den folkelige march ned mod snoreklippet.
11. september 2016
De mange forsamlede gæster havde ventet længe, og klokken cirka 14.45 svingede H.K.H Kronprins Frederiks bil med politieskorte ind på Vejdirektoratets tilsynskontor på Nørreskov Bakke i det nordlige Silkeborg.

Kronprins Frederik blev modtaget af Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt, Vejdirektør i Vejdirektoratet Jens Holmboe og områdechef i Vejdirektoratet Søren Andersen.

Så gik turen for Kronprinsen ind i Vejdirektoratets Informationscenter, som huser udstillingen om Silkeborgmotorvejen. Her viste projektleder Mike Boesen Kronprins Frederik rundt og svarede på spørgsmål om projektet i en halv times tid.

Infocenter.jpg

Derefter var det efterhånden tid til en gåtur på cirka en kilometer ned til det område af den nye motorvej, hvor snoreklippet skulle foregå.

IMG_0437.jpg

Forrest i optoget gik Skægkær Blæserne, som spillede op til fest med musik fra blandt andet Olsen Banden.

Lige efter fulgte Kronprins Frederik i selskab med Transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt og Vejdirektoratets ledelse. Til sidst kom så alle de glade gæster til motorvejsåbningen.

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og silkeborgenserne stemte i med musikken med brede smil.

​​​
Oprettet
11-09-2016.
Senest opdateret
11-09-2016.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index