Søg

Skoleelever besøgte Haderup Omfartsvej

Vejdirektoratets byggeri af Haderup Omfartsvej havde i slutningen af april besøg af 45 elever fra Haderup Skole & Børnehus. De tre klasser fra udskolingen kom helt tæt på de kommende broer på omfartsvejen og entreprenørens arbejdsplads ved Langgade.
09. maj 2019
​Udover oplevelsen af et stort vejbyggeri, så var skolebesøget en oplagt lejlighed for de ældste elever til at høre mere om de mange forskellige arbejdsopgaver, der er på en byggeplads. 
 
Overvejelser om fremtiden
”Vi har mange elever, der er i gang med at overveje deres fremtidige uddannelser. At opleve en byggeplads og snakke med de ansatte, er med til at gøre deres overvejelser mere håndgribelige,” siger Lau Sørensen, der er viceskoleleder på Haderup Skole & Børnehus.


Ansatte fra Vejdirektoratet fortalte blandt andet om brobyggeriet ved Viborgvej. 
 
I Vejdirektoratet er man også glade for besøget fra skolen, siger John Kjærsgaard, der står i spidsen for projektet.
 
Stor b​etydning for alle
”Haderup Omfartsvej får stor betydning for trafikken gennem og omkring Haderup. Der er en historie, vi meget gerne vil fortælle til byens borgere i alle aldre. Vi lærer også af elevernes besøg og de spørgsmål, de stiller til vores medarbejdere. De gør os endnu bedre til at fortælle omverdenen om vores arbejde,” siger John Kjærsgaard.
 
Haderup Omfartsvej er planlagt til at åbne for trafik i slutningen af 2020. Dermed aflastes Haderup for fleres tusinde biler og hovedparten af den tunge trafik på rute 34 gennem byen.


Eleverne kunne ved selvsyn tjekke den nystøbte bro ved Røjbækken.
Oprettet
09-05-2019.
Senest opdateret
09-05-2019.
Ophavsretten tilhører Vejdirektoratet.

Vejdirektoratet
Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
1577 København V

Tlf
7244 3333
Mail
vd@vd.dk
EAN-nr.
5798000893450
CVR
60729018
Robot Site Index